Eterna - Mannenmode Simons 4 in Bree

Eterna, overhemden met unieke eigenschappen

De Eterna overhemden hebben een aantal unieke eigenschappen. Tijdens het productieproces wordt op elk van deze eigenschappen zorgvuldig gelet. Dit maakt een Eterna shirt uniek. Zo is elk overhemd tenminste easy iron, en een aantal zelfs volledig strijkvrij.

De Eterna Comfort Fit is de meest wijde pasvorm. De Comfort Fit heeft een ruimere pasvorm dan een regular fit. Het Eterna Comfort shirt is geschikt voor de man die houdt van een wijdere pasvorm. Ieder comfort fit shirt heeft een borstzak.

De Eterna Modern Fit is een tijdloze klassieker. Het is een verfijnde versie van de Regular Fit pasvorm. Een pasvorm perfect voor alle moderne mannen. Heel lichtjes getailleerd, zodat deze mooi op het lijf valt. Ieder van deze overhemden heeft een borstzak.

De Eterna Slim Fit is een getailleerd shirt. Deze pasvorm is speciaal voor de getrainde en atletisch gebouwde man. De Eterna Slim Fit shirts zijn sterk getailleerd. Deze shirts hebben geen borstzak. De shirts hebben een lichte stretch

De Eterna Super Slim Fit shirts zijn zeer getailleerd. Deze pasvorm is ideaal voor de zeer slanke of zeer getrainde man. De Super Slim Fit shirts zijn allemaal stretch, zodat ze zeer strak op het lichaam gedragen kunnen worden. Het Eterna super slim fit overhemd is gemaakt om letterlijk het figuur te knuffelen.

Eterna - Mannenmode Simons 4 in Bree
Bekijk andere merken