Fynch Hatton - Mannenmode Simons 4 in Bree

Fynch Hatton, kleding en accessoires met eigen stijl

Fynch Hatton is de vrijheid om te leven volgens jouw eigen stijl. Met kleding en accessoires, die hun eigen karakter hebben. Gevarieerd, met aantrekkelijke kleuren en altijd passend. Gemaakt voor elke man, maar niet voor iedereen.
Afrika nodigt ook vandaag de dag uit tot dromen. Wildernis, avontuur en vooral de kleuren. Ze vormen de ziel van het continent. In de natuur, in alledaagse kleding. Divers, spannend, en met een eigen karakter. Dit geldt ook voor de collectie van Fynch Hatton, altijd weer opnieuw geïnspireerd op deze speciale mix. Verveling staat niet op het programma, wel verscheidenheid en de zin voor spannende details.

Fynch Hatton is beroemd om haar Premiumkwaliteit. Dit is omdat we alleen natuurlijke vezels van duurzame productie gebruiken. En wel de beste die we kunnen vinden. Langgaren katoen uit Peru, exclusieve Lamswol uit Australië en Mongools kasjmier worden gebruikt evenals linnen of zijde. Altijd in trendy kleuren en modellen. Duurzaamheid is een zeer belangrijk aspect van onze acties. In de productie van kleding respecteert FYNCH HATTON daarom de milieuvriendelijkheid, en ook sociale aspecten zoals eerlijke verloning, veiligheid op de werkplek en goede arbeidsomstandigheden. Deze engagementen zijn voor Fynch Hatton de basis voor een betrouwbaar kwaliteitsproduct.

Fynch Hatton - Mannenmode Simons 4 in Bree
Bekijk andere merken