Impulso - Mannenmode Simons 4 in Bree

Impulso, collectie geïnspireerd op de Italiaanse levensstijl

Als wij aan Italië denken, dan denken we gelijk ook aan de zomer, warme temperaturen en een heerlijke vakantie. En dat is waar Impulso ook om draait! Niet ver van het Gardameer in Italië ontwerpen de makers van Impulso namelijk gepassioneerd hun collectie. Een collectie dat is geïnspireerd op de Italiaanse levensstijl en de zeilsport.

Degenen die in zo’n prachtig oord werken leven simpelweg volgens het levensmotto “Dolce Vita”, volop van een goed leven genieten dus! Maar ook jij kan van deze heerlijke levensstijl genieten! De makers Impulso verwerken hun positieve levensgevoel namelijk ook in de kleding. En zo voelt elke dag als vakantie bij het dragen van de Impulso collectie, mede dankzij het zuivere katoen. Het zuivere katoen is niet alleen huidvriendelijk, maar voelt ook goed aan en is bovendien ook stevig en scheurvrij. De mode-experts van Impulso hebben diverse kledingstukken ontworpen uit dit veelzijdige materiaal.

Het zit ‘m in de details

De typische Impulso stijl combineert sportief en elegantie op de juiste manier met krachtige kleuren en motieven uit de zeilsport.

Bekijk andere merken